menukaart

Voorgerechten

  • Wolvarken | uit Zuidwolde, rendang, crème van geroosterde ui, kroepoek
  • €9,00
  • Carpaccio | gerookte ribeye, lente-ui, sjalot, gefermenteerde knoflook, popcorn
  • €9,50
  • Zalm | gerookt, waterkers, yuzu, crème fraiche
  • €9,50
  • Geitenkaas | baharat, hazelnoot, venkel, tomatenchutney
  • €8,75
  • Knolselderij | bloemkool, beukenzwam, shiitake, crème van eekhoorntjesbrood
  • €8,00
  • Black Tiger garnaal | citroen, knoflook, gember, sereh
  • €8,90
  • Soep | pomodori tomaat, gegrilde paprika, crème fraîche van Thaise basilicum
  • €5,50

Hoofdgerechten

  • Risotto | bospaddenstoelen, Reypenaer VSOP, aardpeer, hazelnoot
  • €18,50
  • Gegrilde groenten | Green Egg, snijboonhangop, mozzarella, gepofte quinoa, lavas olie
  • €18,50
  • Dorade | koriander, rode peper, kokos, gember, prei
  • €19,50
  • Kabeljauw | kreeftenbisque, zeekraal, kaffir, forelkaviaar
  • €20,00
  • Sukade | oesterzwam, truffel, knolselderij (supplement eendenlever + 5.00)
  • €20,00
  • Grainfed runderbavette (flanksteak)| gerookte pastinaak, knoflook, sjalot
  • €25,00
  • Ossenhaaspuntjes | chili, curry, bosui, snijbonen, tuinerwt
  • €20,00
  • Spareribs | ketjap, sweet chili, knoflook
  • €18,50
  • Eendenborst | aceto balsamico, rode biet, kruidnagel, korianderzaad
  • €21,00
  • Aangepaste portie van een hoofdgerecht naar keuze*
  • €13,00
  • Kipnuggets | met dikke friet
  • €10,00

Nagerechten

  • Kaasplankje | selectie van Nederlandse kazen
  • €9,75
  • Karamel | mousse, crémeux, pecannoot crumble, gezouten karamel roomijs
  • €7,50
  • IJs | 3 soorten huisgedraaid ijs
  • €6,50
  • O cherry | ruby chocolade, kers, framboos
  • €8,00
  • Crème brûlée | vanille, rietsuiker, vanille roomijs
  • €6,50
  • Chocolade | duindoornbes, walnoten, praliné, kardemom
  • €8,00
  • Bonbons | Koffie óf thee met 3 heerlijke bonbons van Bonbon Atelier A3
  • €6,50