menukaart

Voorgerechten

  • Gevogelte paté met provencaalse kruiden en tuille van kaneel
  • €8,50
  • Carpaccio van het Vechtdalrund, oude kaas en basilicummayonaise
  • €8,50
  • Dun gesneden Albacore tonijn, zeewiersalade, sesam en ijs van soja
  • €9,00
  • Schapenkaas van de Vreugdehoeve met Baharat, hazelnoot en crème van kaas
  • €8,50
  • Getrancheerde champignons, eekhoorntjesbrood, bloemkool en lavas olie
  • €7,50
  • Soep van spitskool, koffie en gebrande amandel
  • €5,00
  • Black Tiger garnalen gebakken in citroen, knoflook, gember en sereh
  • €8,50

Hoofdgerechten

  • Langzaam gegaarde knolselderij met aardpeer en macadamia noten
  • €17,00
  • In zoutkorst gegaarde en gebrande pompoen met kardemom, chilipeper en risotto
  • €17,00
  • Heekfilet met kreeftenbisque, zeekraal en kaviaar van regenboogforel
  • €19,50
  • Rivierbaars uit het IJsselmeer met lamsoor en een schuim van olijfolie en citrus
  • €18,50
  • Black Tiger garnalen gebakken in citroen, knoflook, gember en sereh
  • €18,50
  • Grainfed runderbavette met een saus van truffel
  • €23,50
  • Hertensukade, rode wijn, steranijs, peper en laurier
  • €19,50
  • Dry aged runder entrecôte (5 weken gerijpt) met eigen jus. knoflook en sjalot
  • €28,50
  • Ossenhaaspuntjes afgeblust met chili-currysaus
  • €19,50
  • Spareribs gemarineerd in ketjap
  • €18,00
  • Gebakken parelhoensuprème met saffraanjus en sesam
  • €18,50
  • Aangepaste portie van een hoofdgerecht naar keuze*
  • €12,50
  • Huisgemaakte kipnuggets met friet
  • €9,50

Nagerechten

  • Selectie van Nederlandse kazen
  • €9,50
  • Chocolade brownie met gezouten karamel en karamel roomijs
  • €7,00
  • Proeverij van desserts
  • €7,50
  • Yoghurt, yoghurt, yoghurt! Bavarois met spongecake, merengue en ijs van yoghurt
  • €6,50
  • Crème brûlée met vanille roomijs
  • €6,00
  • Taartje van mokka met hazelnoten en zwarte bes
  • €6,50